Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе всичко е прекрасно, само се чудя защо Фиат Груп си конкурират собствените модели от един клас - пускат Браво, Делта и Джулиета в три поредни години. После се чудят защо не им вървят продажбите. В класа на 166 не са пускали модел след Тесис. След като пуснаха бая модели в малките класове, можеше да пуснат един и в по-горния клас. Италианска му работа
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

• защото не се конкурират

джулиетата отива към хот-хеч

ланчията е за малко по-зряла група от клиенти

бравото е бюджетен вариант, чийто най-мощни мотори приключват горе долу в средата на бъдещата гама на джулиетата
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        защото не се конкурират

джулиетата отива към хот-хеч

ланчията е за малко по-зряла група от клиенти

бравото е бюджетен вариант, чийто най-мощни мотори приключват горе долу в средата на бъдещата гама на джулиетата
        Освен това Делтата е по-голяма от Бравото,за сравнение се позиционира между А3 и А4,досега не бях сядал толкова удобно на задната седалка в кола от този клас,а съм 190.
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
          Абе всичко е прекрасно, само се чудя защо Фиат Груп си конкурират собствените модели от един клас - пускат Браво, Делта и Джулиета в три поредни години. После се чудят защо не им вървят продажбите. В класа на 166 не са пускали модел след Тесис. След като пуснаха бая модели в малките класове, можеше да пуснат един и в по-горния клас. Италианска му работа
          Тезиса отпред е много грозна кола, направо избива рибата, нищо чудно, че няма наследник.

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
          Айде време е да се изкара яка машина на пазара
          Дойде времето да изненадам тотото с една шестица

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            Няколко поста по-нагоре има цяла презентация.
            Макар и на италиански, се разбира за какво иде реч. Ако и половината от "казаното" е вярно, колата ще е трепач!
            Разгледах я снощи Сега те таз презентация вярно са си я писали сами, тъй че е добре да изчакаме появата на колата и някви по-независими ревюта (доколкото има вече нещо независимо в автомобилната журналистика), ама наистина ако и половината от тая презентация е така, ще са издухали всички пазарски чанти в сегмента

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            Някой от колегите по-горе добави съмнение че италянците могат да направят по-добра кола от конкуренцията...
            Тц! Аз бях тоя колега, ама казах точно обратното - че не се съмнявам, че са способни на това Единственото, което би ме учудило е ако колата е по-добра от другите и все пак е на разумна цена Иначе в динамичните характеристики и в оборудването нямам съмнения Ама пък твърдят, че цената ще е блика до тая на голф... то голф от бая време не е най-евтиното в тоя клас, ама пак е разумно на фона на A3 и първа серия.

Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
            Абе всичко е прекрасно, само се чудя защо Фиат Груп си конкурират собствените модели от един клас - пускат Браво, Делта и Джулиета...
            Че те VW Group, начи с тия ибизи, голфове и а-тройки са тръгнали яко към дъното

И колеги, кво още и мислите на тая предница Верно не е за всеки вкус, ама на мен ми се вижда ОК. А иначе като цяло колата е красавица. Пък ако е толкова добра колкото разправят, на никой няма да му пука за предницата
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Остават 3 седмици до събитието Alfa Romeo Giulietta: world premier http://www.salon-auto.ch/en/ ще видим най-накрая за какво иде реч, аз имам огромни очаквания
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:13.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                това ми напомня на появата на 147 когато отвя голф 4 и фокус рс което беше признато и от топ гиър
                Може би най-вероятно пак така ще стане, но дано този път ще е още по болезнена загубата на конкурентите

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Няколко поста по-нагоре има цяла презентация.
                Макар и на италиански, се разбира за какво иде реч. Ако и половината от "казаното" е вярно, колата ще е трепач!
                Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                Колата ще е супер,този път май са поналяти доста пари в разработки,изхвърлиха най-накрая 30 годишната платформа
                Някой от колегите по-горе добави съмнение че италянците могат да направят по-добра кола от конкуренцията,колега всичко е възможно на тоя свят,само дето струва пари.Като кола която ще решава съдбата на Марката,си мисля ,че трябва да са дали най-доброто и продължават да го правят.Италианците никога не ги е бивало в рекламата за разлика от VAG и това е главния проблем,този път обаче статиики като тази ще помогнат много.
                Успех на красавицата,скоро ще я видим.
                Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Остават 3 седмици до събитието Alfa Romeo Giulietta: world premier http://www.salon-auto.ch/en/ ще видим най-накрая за какво иде реч, аз имам огромни очаквания
                Спомняте ли си какво викахме всички в началото...
                Спомняте си как когато я видяхме в началото всички не я харесвахме, всички обиждахме италиянците...и какво се случи от ден на ден взе да ни харесва все повече, от ден на ден взе все повече да ни завладява, до момент в който отново италиянската красота отново ни плени...
                Ето пак пример в началото 147 също не ни харесва, но след време се влюбихме и в нея...Сигурен съм че и така ще стане с Джулиета...Просто съм убеден, че който я види на живо ще се влюби от пръв поглед в това красиво бебче
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ...
                  Last edited by pooh; d.m.y г., 12:28.

Comment

• Не съм сигурен дали е пускан линка, но ...
                    http://alfagiulietta.com/
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Четейки темата и следвайки линковете реших да си позволя един линк от нашия сайт по темата. Едно мнение на мен и колеги алфисти, един малко по-различен поглед на нещата...

http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        Четейки темата и следвайки линковете реших да си позволя един линк от нашия сайт по темата. Едно мнение на мен и колеги алфисти, един малко по-различен поглед на нещата...

хубав поглед, но недейте с лошо и с носталгия - колата ще е хубава, много хубава.
                        Е не знам дали може да се нарече конкурент на БМВ 1, но ще е по-добра от Голф, Меган, Аурис, Астра, 308(или до който там номер са стигнали Пежо)...
                        в тоя клас Джулиета ще обере точките заедно с лексъс ct200h сега на салона в женева.
                        Last edited by vladu; d.m.y г., 14:36.
                        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

• Въобще не съм сигурен в това.
                          Да не забравяме и каква цена ще и лепнат. Аз мисля , че ще е повече от на Астра, да кажем.

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                            Четейки темата и следвайки линковете реших да си позволя един линк от нашия сайт по темата. Едно мнение на мен и колеги алфисти, един малко по-различен поглед на нещата...

За мое съжаление съм съгласен със заключенията, до които достига автора на статията. Наистина добра публикация, предизвикваща носталгични чувства. И ако сме реалисти ще видим, че има доста истина в това което се казва. За да подкрепя думите си ще дам само няколко примера:
                            Уж алфа е спортна марка, а няма нито едим модел със задно предаване
                            Брера- тежка и тромава и във всички сравнителни тестове с конкуретни модели е на последно място.
                            Мито- дамски автомодил напълно лишен от чара на любимата ни марка (това е лично мнение)
                            А за Джулиета 2010, моето мнение, че една емблема на Фиат щеше да и отива повече, защото е безлична особено в предната част а радиаторната решетка изглежда все едно е залепена.........
                            Има още доста примери, но ми се къса сърцето и затова ще спра до тук..
                            Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• Колеги колата е нещо страхотно незнам дали дали това е ще колата което ще върне марката обратно в това което е била, но погледнете времето в което живеем днес всеки производител може да направи нещо мощно с висока max скорост. Аз лично се моля просто да е по добра от конкурентите и да не чета след време статия в "AutoBild", заради която да скъсам списанието.
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Аз се моля да е на по-ниска цена, за да продължи съществуването си марката, че както е тръгнало....
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X